Automatische beregeningsinstallatie in Limburg, Antwerpen en Brabant

Plaatsen van een automatische beregeningsinstallatie

Waarom een automatische beregening?

Een mooie aangelegde tuin kan in de zomer niet zonder water. Bloemen, planten, struiken en vooral gras heeft water nodig om groen te blijven.

Waaruit bestaat een automatische beregeningsinstallatie?

Een beregeningsinstallatie bestaat uit een pomp (meestal gekoppeld aan een grondwaterbron) en een aantal pop-up sproeiers die uit de grond komen. Deze kan al dan niet aan een computer met regensensor gekoppeld worden. Zo worden de verschillende zones bij droogte automatisch voorzien van water.

Welke zijn de voordelen?

U hoeft nooit meer met een tuinslang te sleuren. U bent verlost van de jaarlijkse aankoop van dure sproeiers en u moet s’ avonds niet meer om het uur de sproeier verzetten. Uiteindelijk heeft deze installatie alleen maar voordelen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij meten uw tuin op en maken een beregeningsplan met de juiste sproeierkeuze. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het waterverbruik van het aantal sproeiers op één zone nooit te groot is, zodat alle sproeiers de juiste afstanden/debieten halen.

Na de planning vatten wij de graafwerken aan en zorgen dat alles netjes geïnstalleerd wordt volgens de regels van de kunst. Al dan niet kan er tijdens de graafwerken bekabeling voorzien worden voor tuinverlichting.

Hebt u vragen? Wenst u graag een project van ons in werking te zien?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en maken graag vrijblijvend een offerte.


Automatische beregening van uw tuin in Limburg, Antwerpen en Brabant Automatische besproeiingsvoorzieningen in uw tuin in Limburg, Antwerpen en Brabant Automatische beregening gazon in Limburg, Antwerpen en Brabant

Projecten automatische beregening

autotomatische beregening van uw tuin in Limburg, Antwerpen en Brabant autotomatische beregening gazon in Limburg, Brabant en Antwerpen autotomatische besproeiingsvoorzieningen in uw tuin autotomatische tuinberegening in Limburg, Brabant, Antwerpen automatische beregeningsinstallatie Limburg, Brabant, Antwerpen autotomatische beregening van uw tuin